2010. április 29., csütörtök

Örömök

.
1. örömhír:
A tegnapi stresszoldó csoport nagyon jól sikerült! Remek volt a csapat! Mindig öröm olyanokkal dolgozni, akik hajlandóak beleengedni magukat a folyamatba.
Finoman kezdtünk, bemelegedtünk, tempóra és ritmusra kapcsoltunk, felgyorsultunk, elengedtünk, lelassítottunk, befogadtunk, harmonizáltunk. :)

2. örömhír:
Ma reggel a padlás- és kéménybontó munkások megkíméltek attól, hogy reggel fél 7-kor ébresszenek a fúrógépekkel és tégladobálásokkal mint a hét eddigi napjain, így valamelyest ki tudtam magam aludni az esti nagy stresszkiengedő intenzív program után. :)

3. örömhír:
Jövő héten, vagyis május 3-7-ig kivételesen a délelőtti órákban is lehet hozzám jönni magánórára! Lehet kérni mozgásfejlesztést, mozdulattudatosító órát, hastácimprovizációt, illetve izzasztó fitneszt testtudatosításra alapozva. Ezután a hét után újra a délutáni óráktól tudunk időpontot egyeztetni.

4. örömhír:
A mai magánórámon szintén egy lelkes résztvevővel találkoztam és jó hangulatban, jó eredményeket tudtunk elérni közösen. Mondtam már, hogy szeretek lelkes emberekkel együtt dolgozni? :)

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése